Skip to main content
Korv med potatissallad i senapsvinägrett
Samarbete

Korv med potatissallad i senapsvinägrett

40 minEasy
166,85 kr
4 portions 20,68 kr per portion
Prova detta smakrika recept till lunch eller middag som en spännande variant av korv med mos. Till denna korv med potatissallad i senapsvinägrett använder du ingredienser som potatis, ärter, rödlök och dill. Varmkorven blir festligare än vanligt!

2 dlGröna Ärtor Frysta
2 tbspVitvinsvinäger
1 tbspHonung Flytande
600 gVarm- & Wienerkorv
900 gPotatis
1 tbspDijonsenap
1 krmSvartpeppar
3 tbspOlivolja
3 krmSalt
2 tbspDill - fryst
1 pc.Rödlök
Instructions
1
  • Skala och koka potatisen. Koka ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Skala och skiva löken. Vispa ihop senap, vinäger, olja och honung i en skål. Vänd ner ärterna och löken. Krydda med salt och peppar. Skär potatisen i bitar och blanda ner den. Strö över dillen.
  • Tillaga korven enligt förpackningens anvisning.
  • Servera potatissalladen till korven.