Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Servera till | ||
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
900 g | Potatis | |
2 pc. | Morötter | |
1 tsp | Salt | |
Texmexbullar | ||
1 pc. | Ägg | |
3 tbsp | Ströbröd | |
2 clove | Vitlök | |
230 g | Tacosås | |
500 g | Blandfärs | |
2 tbsp | Olivolja | |
28 g | Taco Kryddmix | |
1 dl | Vatten |
Sätt ugnen på 225°C.
Skölj potatisen och skär den i klyftor med skalet på. Skala och skär morötterna i bitar.
Lägg allt i en form och blanda runt med olivoljan, krydda med salt och peppar. Placera formen mitt i ugnen ca 25 minuter eller tills rotfrukterna är klara.
Färsbullar: Blanda ströbröd, kryddmix, vatten, ägg och pressad vitlök i en bunke, låt svälla ca 5 minuter.
Blanda ner färsen. Forma färsen till 16 bullar (för 4 port) och lägg dem på en vattensköljd skärbräda. Hetta upp oljan i en stekpanna. Bryn bullarna runtom ca 3 minuter. Sänk värmen och stek dem ytterligare 5-8 minuter. Tillsätt salsan och låt den bli varm.
Servera färsbullarna med klyftpotatis och morötter.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt