Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Röd Paprika | |
900 g | Potatis | |
1 clove | Vitlök | |
2 tsp | Redning & Ströbröd | |
1 pc. | Hönsbuljong | |
500 g | Kassler | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Vatten | |
100 g | Sugarsnaps |
Koka potatisen.
Dela, kärna ur och strimla paprikan.
Skala och hacka vitlök.
Fräs grönsakerna i hälften av oljan. Tillsätt buljong, vatten och matlagningsgrädde. Koka sakta ca 10 minuter. Mixa såsen slät med en stavmixer. Koka upp, red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten. Smaksätt med salt och peppar.
Bräck kasslerskivorna i resterande olja. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
Servera kassler med paprikasås, ärter och kokt potatis.