Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
300 g | Lövbiff | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Oxfond | |
1 tsp | Timjan | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Tagliatelle Färsk | |
1 tsp | Salt | |
2 dl | Creme Fraiche Kantarell & Cognac |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Häll det i pannan. Låt koka 2–3 min. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt