Skip to main content
Tikka masala med köttbullar
Samarbete

Tikka masala med köttbullar

45 minEasy
180,80 kr
4 portions 25,42 kr per portion
Indiska smaker i form av tikka masalasås möter svenska köttbullar i en härlig smaksymfoni. Köttbullarna serveras i såsen med flagad mandel på toppen och ris vid sidan av. Spännande vardagsvariant!

1 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
1 pc.Rödlök
1 tbspOlivolja
450 gTikka Mild Sås
4 pc.Morötter
400 gKöttbullar Frysta
3 dlJasminris
Instructions
1

Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.

2

Skala och hacka rödlöken.

3

Stek lök och köttbullar i oljan i en stekpanna tills bullarna fått fin färg.

4

Häll på såsen och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.

5

Skala morötterna och riv dem grovt.

6

Servera köttbullarna med ris, morötter och yoghurt.