Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Fiskbuljong | |
170 g | Kräftstjärtar | |
4 dl | Purjolök | |
1 clove | Vitlök | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Färska lasagneplattor | |
200 g | Riven Mozzarellaost | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Citron | |
2 dl | Standardmjölk | |
1 tbsp | Sambal Oelek | |
250 g | Körsbärstomater | |
170 g | Räkor i Lake |
Rör ihop cream fraiche, mjölk, sambal, vitlök, buljongtärning. Häll bort lag från kräftor och räkor. Skiva tomater. Häll i tomater och skaldjur i röran tillsammans med resten av ingredienserna. Varva fyllning och lasagneplattor. Toppa med ost. 30 min i 225 grader.
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1