Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Avokado | |
1 pc. | Dijonsenap | |
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Bacon Skivat | |
100 g | Roquefort | |
1 pc. | Isbergssallat | |
1 kg | Kyckling Grillad | |
180 g | Romansallat | |
1 pc. | Vanliga Tomater | |
1 pc. | Ägg |
Sätt på ugn 200 grader
Lägg in bakom tills den blir knaprig, ca 10 min
Koka äggen hårda (lägg dem i kallt vatten, koka upp och ta tiden ca 6 minuter). Låt kallna i kallt vatten.
Plocka och dela köttet från kycklingen till grova bitar.
Dela avokadon och ta ur kärnan. Gröp ur den och dela i skivor. Droppa över citronsaften.
Skölj och dela salladen grovt.
Skölj och tärna tomater.
Skala äggen och dela i fjärdedelar.
Smula osten i bitar.
Blanda dressingen i en skål eller ett glas.
Alla ingredienser läggs i djup tallrik och dressingen droppas sedan över.