Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
600 g | Kycklingfile | |
1 pc. | Salvia - färsk | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Chili | |
75 g | Prosciutto | |
1 kg | Mandelpotatis | |
2 pc. | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 225 grader. Halvera den oskalade potatisen på längden och blanda den med olivolja, salt och peppar. Placera potatisen på ett ugnsfast fat och rosta i ca 30 min.
Skär nästan igenom kycklingfiléerna och vik upp dem som böcker. Lägg på en smord ugnsfast form. Pensla 1 msk olivolja över filéerna, salta och peppra. Fördela tomatskivorna, salvia och prosciutto på kycklingfiléerna och vik ihop dem. Salta, peppra och pensla på resterande olja. Ugnsstek ca 20 minuter. Servera med rostad mandelpotatis.
Servera tillsammans med en svalkande dilltzatziki. Gör en vanlig tzatziki och blanda i dill.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt