Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 krm | Svartpeppar Malen | |
300 g | Kycklingfile Fryst | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
500 g | Penne | |
3 dl | Gräddfil | |
2 pc. | Röd Paprika | |
350 g | Bacon Skivat | |
50 g | Pinjenötter | |
1 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Purjolök | |
3 clove | Vitlök | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Fetaost | |
100 g | Parmesanost |
Koka pastan. Spola i kallt vatten och låt rinna av. Blanda med creme fraiche och gräddfil Pesto: skala och pressa vitlöken. Mixa basilikablad och pinjenötter. Häll i olivoljan, blanda ner parmesanost och vitlök. Smaka av med salt. Blanda ner peston i pastan Skär skivade baconen i småbitar och stek det knaprigt i stekpannan. Låt det sedan rinna av på hushållspapper Skär kycklingen i småbitar och stek sedan Ansa och finstrimla purjolöken. Kär ur och skär paprikan i bitar. Skär osten i små tärningar. Blanda pastan med kyckling, bacon, purjolök, paprika, fetaost. Smaka av med salt och peppar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana