Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tbsp | Ostronsås | |
1 dl | Mellanmjölk | |
1 tbsp | Färsk ingefära | |
4 ml | Sesamolja | |
3 tsp | Japansk soja | |
100 tsp | Chiliflakes | |
1 tbsp | Sweet Chili | |
1 tsp | Worcestersås | |
250 g | Salladsmix | |
3 g | Kycklingfile | |
1 clove | Vitlök | |
800 g | Kycklingfile Fryst | |
8 g | Jasminris |
Blanda marinaden (sesamolja och ner) Skär kycklingen i strimlor eller bitar och lägg dem i marinaden att dra minst en timme Stek kycklingen med matolja ett par minuter. Salta och peppra. Häll på mjölk och grädde. Låt koka 3-4 minuter, smaka av med chiliflakes och salt Servera med sallad och jasminris
2 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1