Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
150 g | Polenta | |
1 tbsp | Majsolja | |
1 tsp | Salt | |
225 g | Kalkonbröst | |
2 tsp | Bakpulver | |
2 pc. | Ägg | |
1,8 dl | Majskorn | |
50 g | Hushållsost | |
3,75 dl | Mellanmjölk | |
150 g | Mjölmix | |
3 pc. | Salladslök | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
85 g | Smör |
Värm ugnen till 200 grader. Smörj en muffinsplåt med 12 hål, eller sätt ut 12 stabila muffinsformar på en plåt.
Värm oljan i en stekpanna och stek majs och lök i 5-10 min tills de är mjuka och gyllenbruna. Stek även kalkonen hackad i bitar.
Blanda mjöl, polenta bakpulver salt och ost i en bunke. Viska samman ägg och mjölk och rör sen ned blandningen i de torra ingredienserna tillsammans med det smälta smöret och de stekta grönsakerna.
Rensa tomaterna från kärnor och hacka dem. Rör ner tomatbitarna.
Fyll hålen till hälften med smeten. Lägg i Hackade kalkonbitar i smeten och täck dem med mer smet så att hålen/formarna fylls. Grädda i 25-30 min tills muffinsen har höjt sig och är gyllenbruna.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Mjölmix Glutenfri 1kg Lailas