Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
600 g | Potatis | |
250 g | Körsbärstomater | |
65 g | Citron | |
0,5 tsp | Vitpeppar Malen | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Dill - färsk | |
8 pc. | Rödspättafile Fryst | |
0,5 tsp | Salt | |
1,5 dl | Ströbröd | |
3 dl | Vispgrädde | |
2 tbsp | Smör |
Skala och koka potatisen.
Riv skalet av citronen och lägg undan.
Hacka dillen och lägg undan.
Salta och peppra fiskfiléerna
vänd filéerna i ströbröd.
Stek i smör och rapsolja ca 2 min på varje sida.
Lägg undan filéerna och täck med folie för att bevara värmen.
Halvera och lägg tomaterna i pannan.
Häll i grädden och citronsaften och sjud under lock i ca 4 min.
Smaka på såsen med salt och nymald vitpeppar. Strö över dillen.
Servera fisken med pressad potatis och sallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt