Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Smör | |
1 dl | Cornichons | |
1 pc. | Gul lök | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 clove | Vitlök | |
1,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
0,5 tsp | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Flingsalt | |
100 g | Ölkorv | |
600 g | Fläskfilé | |
1 pc. | Zucchini | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 dl | Syltlök | |
500 g | Potatis för Mos |
Putsa fläskfilén och skär i 2 cm tjocka skivor Skiva ölkorven Skär zucchinin i tärningar Strimla den gula lök Finhacka vitlöksklyftan
Smält smör och olja i en träktörpanna eller gryta och bryn köttet, korv, zucchini, lök och vitlök 5 min.
Tillsatt vin, grädde, cornichons och syltlök.
Koka ytterligare 5 min.
Servera med ris eller potatis mos och en grön salad.
Photo:
Wolfgang Kleinschmidt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt