Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Vispgrädde | |
3 dl | Glutenfri mix | |
200 g | Rökt Skinka | |
200 g | Riven Ost | |
1 pc. | Spenat Blad | |
2 pc. | Ägg | |
100 g | Smör |
Ost- och skinkpaj Knåda ihop mjöl, smör och vatten till en jämn deg. Tryck ut degen i en springform eller pajform och ställ i frysen ca 10 minuter, alternativt kylen i ca 30 minuter. Gör äggstanning, blanda två ägg med 1 dl mjölk och 1 dl grädde samt en nypa salt. Nagga pajskalet med en gaffel coh grädda i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Strimla skinkan i tunna strimlor. Ta ut pajskalet ur ugnen och lägg skinkan i botten. Ta en av lökarna och skiva tunt, stek sedan tillsammans med spenaten i en stekpanna. Låt löken mjukna och fyll sedan på i pajen. Slå på äggstanningen och toppa med riven ost. Baka pajen på 200 grader i 35-40 minuter. När pajen fått färg och äggstanningen stannat är pajen klar.
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1