Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Matjessill | |
50 g | Smör | |
1 dl | Gräddfil | |
50 g | Kavring | |
2 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
50 g | Rädisor | |
500 g | Färskpotatis | |
1 pc. | Gräslök - färsk | |
80 g | Caviar & Stenbitsrom | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Börja med att koka ägg och potatis och låt svalna.
Tärna kavringen och i smör på medelvärme 3–5 minuter tills de är krispiga. Lägg över på en bit hushållspapper. Låt svalna.
Förbered nu resten av ingredienserna; skär äggen i klyftor, dela potatisen på mitten, skiva rädisorna tunt, och häll av sillen.
Montering: fördela ägg, potatis och matjessill på ett fat. Klicka på gräddfilen och toppa med kavringsmul, finhackad gräslök, skivade rädisor, röda stenbitsrom, malen svartpeppar och dillvippor.
Tips! Vill du lyxa lite extra är det gott att ringla lite brynt smör över din matjeskrans!
Vill du lyxa lite extra är det gott att ringla lite brynt smör över din matjeskrans!
1 Kavring Liten 440g Bake My Day
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria