Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köttfärslimpa | ||
1 tbsp | Dijonsenap | |
2 pc. | Ägg | |
1 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Salt | |
1 dl | Standardmjölk | |
1 pc. | Bacon Skivat | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
500 g | Blandfärs | |
1 pc. | Äpplen | |
2 krm | Svartpeppar | |
0,5 dl | Ströbröd | |
Potatis med dragon | ||
400 g | Potatis | |
2 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
1 pc. | Fransk dragon | |
Krämig gurksallad | ||
1 pc. | Bladpersilja - färsk | |
1 pc. | Gurka | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk |
Sätt ugnen på 175°. Blanda alla ingredienser utom baconet till köttfärslimpan.
Lägg ut baconskivorna på plastfilm, forma färsen till en limpa på baconet och vik ihop skivorna. Lägg den i ugnsfast form, ta bort plasten och baka i ugn ca 60 min.
Koka potatisen mjuk och stöt den grovt med olja och dragon. Smaka av med salt och peppar.
Skala gurkan, ta bort kärnhuset, skär i cm-stora tärningar, blanda med yoghurt och persilja. Salta och peppra
Skiva köttfärslimpan i ca 2 cm tjocka skivor och servera med gurksalladen och potatisen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Äpple Sverige "Aroma" Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1