Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Färska champinjoner | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 tbsp | Hummerfond Buljong | |
250 g | Frysta räkor | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
0,5 krm | Cayennepeppar | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Smör | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
2 tbsp | Persilja | |
0,5 pc. | Gul lök |
Tina räkor och skala dem. Hacka löken. Skär svampen och paprikan i små bitar. Fräs lök, svamp och paprika i smör ett par minuter. Rör ned tomatpuré. grädde och hummerfond. Koka upp och sjud några minuter. Lägg i räkorna, låt dem bli varma. Tillsätt persilja och smaka av med torr sherry, cayennepeppar och salt...
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt