Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Honung | |
200 g | Hasselnötter | |
100 g | Valnötter | |
200 g | Pumpakärnor | |
250 g | Dinkel Flingor | |
1 tbsp | Vatten | |
200 g | Sötmandel Naturell | |
250 g | Boveteflingor | |
200 g | Russin | |
1 tbsp | Jordnötsolja |
Sätt ugnen på 175 grader varmluft.
Blanda alla nötter, gryn, pumpakärnor (inte frukten) på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda ihop honung, olja och vatten i en skål och ringla det över grynen. Blanda runt.
Rosta grynen i 15-20 minuter och rör om då och då.
Ta ut grynen, låt svalna och blanda dem med torkade frukt och kokos.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel