Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 kg | Räkor | |
1 250 g | Torskfilé Fryst | |
4 dl | Creme Fraiche Saffran & Tomat | |
1 pc. | Matlagningsvin Vitt | |
1 pc. | Apelsin | |
1 pc. | Färsk timjan |
Dela fisken i portionsbitar. Salta och peppra runt om. Lägg fisken i en smord ugnsäker form. Smält smöret (3 msk) och rör ner pressad vitlök (1 klyfta), apelsinskal (1/2 apelsin max) och finhackad timjan (1 msk). Fördela det över fisken. Skala räkorna. Vispa ihop creme fraiche och vin i en kastrull. Hit kan man förbereda. Sätt ugnen på 150 gr. Ställ in formen i mitten 12-15 minuter. Koka upp såsen. Ta ut fisken och häll av ev vätska. Häll såsen runt fisken. Lägg på räkorna och garnera med timjan. Servera med t ex ris.
3 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
2 Crème Fraiche Gourmet Saffran & Tomat 27% Arla
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1