Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Ricottaost | |
700 g | Ajvar | |
10 pc. | Vanliga Tomater | |
400 g | Färska lasagneplattor | |
200 g | Parmesanost | |
2 pc. | Basilika - färsk | |
1 kg | Nötfärs |
Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn färsen i 1 msk smör ca 5 minuter i en stekpanna. Salta lätt.
Rör ner ajvar relish och häll på 1,5 dl vatten. Låt koka ihop någon minut. Ta från värmen.
Blanda i ricotta, 2/3 av den rivna osten och basilika. Krydda med 2 krm peppar.
Skär tomaterna i ca 1/2 cm tjocka skivor.
Varva lasagneplattor, färsröra och tomatskivor i en smord ugnssäker form, ca 20x30 cm. Avsluta med färsröra och tomatskivor. Strö över resten av den rivna osten.
Grädda mitt i ugnen ca 20 minuter. Servera med grönsallad.