Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
6 pc. | Färska champinjoner | |
1 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
600 g | Torskfilé | |
1 tsp | Örtsalt | |
1 pc. | Citron | |
1 pc. | Lök | |
1 pc. | Morötter | |
3 tbsp | Gräslök - färsk | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 tbsp | Smör | |
8 pc. | Potatis Mjölig | |
15 pc. | Körsbärstomater | |
1 tsp | Dragon - torkad |
Använd färsk torsk eller tina frusen Sätt ugnen på 225°C. Riv citronen och pressa citronsaft. Blanda lite av skalet och all saften med gräslök, smält smör, salt och peppar, dragon. Skala morötter, champinjoner och lök. Skölj tomater. Placera detta och fisken i portionsbitar på folieark. Skär fisken i portionsbitar. Lägg örtblandning ovanpå. Vik ihop till paket. Lägg dem på en plåt och sätt in mitt i ugnen 15-20 minuter.
Blanda yoghurt med resten av citronskalet. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskpaketen med potatis
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria