Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 dl | Sesamfrö Skalat | |
3,5 dl | Mandelmjöl | |
2 tsp | Salt | |
500 g | Nötfärs | |
40 g | Mat & Bak Smör Osaltat | |
1 tbsp | Fiberhusk | |
2 krm | Svartpeppar | |
4 pc. | Ägg | |
1 pc. | Kryddmix Fajita | |
2 dl | Standardmjölk | |
1 pc. | Gul lök |
Blanda mandelmjöl och smör till en smulig massa i matberedaren. Tillsätt ägg och salt och kör hastigt samman till en deg.
Kavla eller tryck ut degen i en pajform, ca 26 cm i diameter. Ställ formen kallt 20 min. Sätt ugnen på 200°.
Förgrädda pajskalet mitt i ugnen ca 10 min.
Stek lök och köttfärs i olja och blanda den med de båda kryddmixerna. Smaka av med salt och peppar. Fördela färsen i pajskalet.
Vispa samman ägg, mjölk och salt. Häll det över färsen. Strö över riven ost. Grädda tacopajen mitt i ugnen ca 30 min.
Garnera med paprika och bladpersilja.
Servera tacopaj med gräddfil, guacamole och en grönsallad. Tacosås är också gott som tillbehör.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria