Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Laxfilé Fryst | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tsp | Dragon - torkad | |
4 tbsp | Fiskbuljong | |
100 g | Purjolök | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Dill - färsk | |
1 dl | Vispgrädde | |
3 pc. | Schalottenlök | |
1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
200 g | Räkor Skalade |
Skär purjon i ringar samt finhacka löken och fräs sedan i smör samt olja på lågvärme i 3-4 minuter.
Häll över buljongen och rör ner tomatpure, timjan,creme fraiche, grädde samt vin och låt grytan småkoka i 10 min. Smaka av med salt & peppar.
Skär fisken i ca. 3 x 3 cm stora kuber. Lägg i fisken och sjud försiktigt i ytterligare 8-10 min tills fisken är genomkokt.
Ta grytan av spisen och vänd slutligen i räkorna. Smaka av med salt och krydda upp om det behövs.
Servera med blomkålsris, blomkålsmos eller valfria kokta grönsaker.