Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
500 g | Krossade Tomater | |
100 g | Jalapeno Konserverad | |
2 clove | Vitlök | |
1 tsp | Cayennepeppar | |
1 tsp | Strösocker | |
400 g | Vita Bönor | |
250 g | Svarta Bönor | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Grön Paprika | |
1 tsp | Koriander - torkad | |
3 tbsp | BBQ-sås Hickory | |
2 tsp | Chilipulver | |
1 tsp | Mineralsalt | |
400 g | Kidneybönor | |
3 dl | Gräddfil | |
1 pc. | Gul Paprika | |
1 tbsp | Svartpeppar | |
3 dl | Folköl 3,5 % | |
1 tsp | Spiskummin | |
700 g | Högrev |
Bryn kött, lök och vitlök. Tillsätt paprikorna. Häll i öl, tomatkross och kryddor och låt det småkoka i ca en timme under lock. Tillsätt bönorna, BBQ-sås, socker, salt och peppar. Justera kryddningen efter eget behov. Servera med Jalapenos, riven ost och gräddfil.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Sås BBQ Smokey Hickory 365g Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria