Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
8 pc. | Tortilla | |
0,5 pc. | Röd Paprika | |
300 g | Färska champinjoner | |
1 dl | Riven Gratängost | |
0,5 pc. | Grön Paprika | |
1 clove | Vitlök | |
1 tsp | Salt | |
1,5 dl | Majskorn | |
1 tbsp | Rapsolja | |
1 pc. | Gul lök | |
2 dl | Salsa | |
1,5 dl | Långkornigt Ris | |
1 dl | Vatten | |
1 pc. | Taco Kryddmix - Veg |
Sätt ugnen på 175 °C. Lägg bröden på varandra och täck med aluminiumfolie. Värm dem i ugnen i ca 10 min. För lång uppvärmning gör att bröden klibbar ihop och är svåra att sära på. Håll bröden varma inlindade i en handduk. Höj ugnsvärmen till 225 °C.
Skala och hacka löken. Ansa och skiva champinjonerna. Skala vitlöksklyftan. Fräs lök och champinjoner i olja. Tillsätt vatten, tacokryddor och crème fraîche. Låt sjuda utan lock ca 5 min. Krydda med salt. Ansa och tärna paprikahalvorna. Tillsätt paprikan, majskornen och riset och låt allt bli genomvarmt.
Fördela fyllningen på tortillabröden. Vik eller rulla ihop. Lägg rullarna i en ugnssäker form, häll över tomatsåsen och strö över riven ost. Gratinera i ugnen i ca 10 minuter.
Ersätt creme fraiche med Oatlys iMat Fraiche och gratängost med Astrid och Apornas Jeezly för att göra rätten vegansk.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt