Skip to main content
Lax med vit bönkräm och tomat

Lax med vit bönkräm och tomat

10 minEasy
110,25 kr
4 portions 17,74 kr per portion
Lax med vit bönkräm och tomat är en fräsch och färggrann middagsmåltid som dessutom är mycket snabblagad. Den smarriga bönkrämen smälter i munnen och passar perfekt ihop med sältan från laxen. Mums!

65 gFärsk bladspenat
1 pc.Laxkotletter Fryst
2 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
380 gVita Bönor
4 dlCouscous
3 pc.Vanliga Tomater
1 cloveVitlök
Instructions
1

Tina laxen om den är fryst. Skölj bönorna och låt de rinna av. Mixa bönorna och pressad vitlök med en stavmixer. Blanda i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Koka cous cousen enligt anvisningen på förpackningen. Stek laxen i matfettet. Krydda med salt och peppar. Tärna tomaterna och blanda ned dem och spenaten med cous cousen. Servera laxen med cous cous och bönkräm.