Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
65 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Laxkotletter Fryst | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
380 g | Vita Bönor | |
4 dl | Couscous | |
3 pc. | Vanliga Tomater | |
1 clove | Vitlök |
Tina laxen om den är fryst. Skölj bönorna och låt de rinna av. Mixa bönorna och pressad vitlök med en stavmixer. Blanda i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Koka cous cousen enligt anvisningen på förpackningen. Stek laxen i matfettet. Krydda med salt och peppar. Tärna tomaterna och blanda ned dem och spenaten med cous cousen. Servera laxen med cous cous och bönkräm.
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant