Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
25 g | Chilipeppar Färsk | |
1 clove | Vitlök | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2,5 tbsp | Färsk ingefära | |
1 pc. | Gurka | |
100 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Avokado | |
0,5 tsp | Salt | |
3 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 tbsp | Lantbuljong | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Honung |
Skär gurkan i bitar. Skölj spenaten. Skala och hacka ingefära och vitlök. Kärna ur och hacka chilipeppar. Skala och kärna ur avokadon.
Lägg alla ingredienser i en mixer och pressa i citron, strö i lantbuljong, tillsätt olivolja och honung. Salta och peppra. Mixa till en slät konsistens och smaka av om det behövs mera kryddor. Häll upp i små shotsglas.
Photo:
Wolfgang Kleinschmidt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel