Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Vatten | |
1 pc. | Taco Kryddmix | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
400 g | Nötfärs | |
100 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
170 g | Grön Jalapeno, (0,5 dl) | |
150 g | Riven Texmexost, (3 dl) | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
50 g | Riven Parmesanost |
Slå på ugnen på 225 grader.
Blanda smör, mjöl och riven parmesan i en bunke. Tillsätt vatten och se till att allt är väl blandat.
Tryck ut i en ugnsfast pajform och förgrädda i 225 grader i 10 minuter.
Stek köttfärsen i stekpanna och tillsätt kryddmixen. Tillsätt ej vatten, köttfärsen skall vara torr.
Bred ut köttfärsen i det förgräddade pajskalet.
Hacka två tomater samt grön Jalapeño fint, blanda och bred ut över köttfärsen. För mindre sting, minska mängden Jalapeño.
Blanda Creme Fraiche, Matlagningsgrädde, vitpeppar och riven ost i en bunke och fördela över pajen.
Grädda i 225 grader i 20 minuter. Servera gärna med grönsallad, salsa och gräddfil.