Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Lax | ||
1 kg | Laxfilé | |
Sås | ||
4 dl | Vispgrädde | |
4 dl | Creme Fraiche Naturell | |
100 g | Smör | |
300 g | Citron, (2 st) |
Börja med att mäta upp och starta plattan med riset. Stek sedan laxen på medelvärme i ca 10 minuter beroende på tjocklek. Salta och peppra på laxen. Börja sedan med såsen. Blanda créme fraiche och grädde och låt det koka upp. Tillsätt sedan smöret och låte det smälta ner i såsen. På slutet tillsätter du citron efter eget tycke och smak. Salta och peppra en aning i såsen. Går också utmärkt att tillsätta lite vitt vin i såsen för en sista finish! Låt sockerärtorna koka ca 1 min i vatten innan servering. För extra lyx smält en tesked smör över dem innan servering.