Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Köp hem | ||
75 g | Parmesanost | |
250 g | Körsbärstomater | |
600 g | Torskfilé | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
50 g | Valnötter | |
Från ditt skafferi | ||
1 tsp | Flingsalt | |
1 krm | Svartpeppar | |
2 dl | Basmatiris | |
1,5 tbsp | Olivolja |
Värm ugnen till 175 grader.
Skölj tomaterna och lägg dem i en ugnsfast form med bakplåtspapper i botten.
Ringla över 0,5 msk olja och strö över salt. Rosta i ugnen ca 10 min.
Finhacka basilika och valnötter. Riv parmesanosten och blanda samman i en skål. Tillsätt 1 msk olja och rör om ordentligt.
Ta ut tomaterna ur ugnen och lägg torskfiléerna över tomaterna. Salta och peppra fisken lite lätt.
Fördela peston över fisken. Tillaga ytterligare i ca 10 min i ugnen tills fisken är färdig.
Servera fisken och de karamelliserade tomaterna tillsammans med ris.
Näringsvärde: 520 kcal, 38 g protein, 23 g fett, 37 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Valnötter Naturella 110g Garant
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko