Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 pc. | Isterband | |
2 tbsp | Smör | |
4 pc. | Rödbetor Konserverade | |
11 pc. | Potatis Fast | |
2 dl | Standardmjölk | |
2 tbsp | Dill - fryst | |
3 tbsp | Gräslök - färsk | |
3 dl | Vispgrädde |
Sätt ugnen på 200 grader.
Skiva den skalade och kokta potatisen i ca 1 cm tjocka skivor.
Smält smöret i en kastrull och pudra över mjölet och blanda väl.
Häll sedan i mjölken och grädden under vispning/omrörning.
Låt koka upp sakta för att sedan endast sjuda på svag värme i 10 min.
När ugnen är varm, lägg in isterbanden på en plåt i mitten av ugnen. Alternativt stek i en medelvarm stekpanna.
Vänd på dom då och då och låt steka tills dom är gyllenbruna. Ca 20-25 min.
När korven börjar bli klar, vänd ner potatisen i stuvningen och värm upp.
Smaka av med salt och peppar och ha i gräslöken. Servera med senap och rödbetor.