Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tbsp | Dijonsenap | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
2 tsp | Persilja - fryst | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
2 pc. | Morötter | |
2 tbsp | Strösocker | |
600 g | Torskfilé Fryst | |
3 clove | Vitlök | |
1 krm | Cayennepeppar | |
1 pc. | Gul lök | |
2 tbsp | Tomatpuré | |
900 g | Potatis | |
1 tbsp | Olivolja |
Tina torsken. Koka potatisen. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök och skiva morötterna. Fräs grönsakerna i oljan i en kastrull. Blanda tomater, grädde, cayennepeppar, senap, tomatpuré, socker och persilja med grönsakerna i kastrullen. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken och låt det småkoka ytterligare 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskgrytan med potatis.
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria