Skip to main content
Mild torskgryta
Hemmakock

Mild torskgryta

30 minEasy
237,80 kr
4 portions 40,45 kr per portion
Mild torskgryta

1 tbspDijonsenap
400 gKörsbärstomater Konserverade
2 tspPersilja - fryst
2,5 dlMatlagningsgrädde
2 pc.Morötter
2 tbspStrösocker
600 gTorskfilé Fryst
3 cloveVitlök
1 krmCayennepeppar
1 pc.Gul lök
2 tbspTomatpuré
900 gPotatis
1 tbspOlivolja
Instructions
1

Tina torsken. Koka potatisen. Skala lök, vitlök och morötter. Hacka lök och vitlök och skiva morötterna. Fräs grönsakerna i oljan i en kastrull. Blanda tomater, grädde, cayennepeppar, senap, tomatpuré, socker och persilja med grönsakerna i kastrullen. Låt koka ca 5 minuter. Lägg i fisken och låt det småkoka ytterligare 5-6 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera fiskgrytan med potatis.