Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 pc. | Lime | |
1 dl | Ljus soja | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 tbsp | Matolja | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
200 g | Äggnudlar | |
1 pc. | Spansk Peppar Röd | |
1 clove | Vitlök | |
1 pc. | Koriander - färsk | |
500 g | Kycklingfile |
1 Ansa och skär kycklingen i små bitar 2 skölj, kärna ur och tärna paprikan. Halvera och klyfta rödlöken. Strimla chillin. 3 Tillred nudlarna enligt förpackningen. Stek kycklingen i olja 2-3 minuter. Krydda med salt. Pressa i vitlöken. Stek en minut. Tillsött paprika, rödlök och chilli och stek 2 min. 4 Skrubba limen i ljummet vatten. Riv skalet och pressa ut 2 msk saft. Tillsätt limeskal och -saft samt soja. Låt koka ihop 1-2 min. 5 Hacka mynta och koriander. Dra pannan åt sidan. Tillsätt örterna. 6 Häll av äggnudlarna. Blanda med kycklingen servera med limekrlyfta.