Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
65 g | Citron | |
4 tbsp | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
150 g | Fetaost | |
150 g | Salladsmix | |
Main | ||
3 dl | Vatten | |
2 tbsp | Kycklingfond | |
1 krm | Svartpeppar | |
4 pc. | Morötter | |
2 tbsp | Matolja | |
3 clove | Vitlök | |
1 tsp | Salt | |
1 pc. | Röd Paprika | |
500 g | Sötpotatis | |
1 pc. | Squash | |
0,5 tbsp | Timjan | |
2 pc. | Rödlök | |
1 kg | Kycklingben Frysta |
Sätt ugnen på 250C. Lägg kycklingbenen i en långpanna. Krydda med timjan, salt och peppar.
Skala och skör sötpotatis och morötter i bitar. Skär squashen i bitar. Kärna ur och skär paprikan i pitar. Skör löken i klyftor. Skala vitlöksklyftorna.
Fördela grönsakerna i långpannan. Häll över olja, vatten och fond.
Tillaga mitt i ugnen ca 50 min. Vänd runt någon gång under tiden. 5 Smula över fetaost. Servera med grönsallad och turkisk yoghurt.
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Kycklingfond 500ml Touch of Taste
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt