Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
4 pc. | Formfranska | |
4 clove | Citron | |
300 g | Spaghetti | |
Gremolata | ||
2 clove | Vitlök | |
1 dl | Persilja - fryst | |
0,5 pc. | Citron | |
Gryta | ||
150 g | Sockerärta Fryst | |
500 g | Krossade Tomater | |
150 g | Svarta oliver utan kärnor | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 dl | Vatten | |
1 tbsp | Fiskfond | |
1 tsp | Salt | |
400 g | Torskfilé Fryst | |
1 pc. | Rödlök | |
1 clove | Vitlök |
Skala och finhacka lök och vitlök. Låt Oliverna rinna av men spara ca 2 msk av oljan. Fräsl lök och vitlök. tillsätt krossade tomater, vatten och fond. Koka upp. Salta och peppra. Lägg i fiskbitar och oliver. Sänk värmen. Sjud under lock i 5 min. Tillsätt sockerärtor. Koka Pasta Gremolata: Skala och riv vitlöksklyftorna. Bland vitlök, citronskal och persilja. Strö gremolatan över grytan. Servera med pasta, rostat bröd och citronklyftor.
2 Persilja Finhackad Fryst 50g Garant
1 Sugar Snap Fryst 250g Garant
1 Svartpeppar Grovmalen 34g Santa Maria
1 Fiskfond 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt