Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Olivolja | |
500 g | Strömmingsfile Färsk | |
1 dl | Vitvinsvinäger | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tsp | Chilipeppar & -pulver | |
0,5 pc. | Citron | |
0,25 pc. | Persilja - färsk | |
0,25 pc. | Röd Paprika | |
1 tsp | Flingsalt |
Dra bort skinnet från strömmingen och lägg filéerna i en skål. Blanda ner vitlök, salt, vinäger och olja och ställ kallt över natten. Vid servering tas filéerna upp ur skålen och läggs på ett fat i täta rader. Riv citronskal och strö över fisken tillsammans med paprikan och chilin. Häll över lite olivolja och några droppar citron. Strö till sist över hackad persilja.
2 Sillflundra ca 400g AG Bergfalk
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt