Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Fyllning | ||
50 g | Smör | |
2 tbsp | Glykossirap | |
2 dl | Vispgrädde | |
3 dl | Strösocker | |
Garnering | ||
1 dl | Florsocker | |
Deg | ||
1 tbsp | Vaniljsocker | |
100 g | Smör | |
2 tbsp | Glykossirap | |
3 dl | Vetemjöl | |
2 tbsp | Florsocker | |
1 pc. | Äggulor |
Arbeta samman ingredienserna till degen. Lägg i en plastpåse och låt vila i kylskåp i minst 1 timme. Tryck ut degen i formar. Nagga. Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 6-8 minuter. Låt svalna innan de tas ur formarna. Blanda samtliga ingredienser till kolan i en tjockbottnad kastrull och koka tills massan håller 120 grader eller gör ett kulprov. Fyll kolan i formarna. Dofta lite florsocker över kakorna vid serveringen eller blanda florsockret med lite vatten och bre glasyr över kolan.
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant