Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
200 g | Mörk chokladkaka | |
5 dl | Vispgrädde | |
0,5 dl | Kokosolja | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Apelsin | |
80 g | Hallon Färska | |
1 pc. | Ägg |
Dela och hacka chokladen och lägg i en bunke och smält över vattenbad. Riv skal från apelsin. Blanda äggula, salt och rivet apelsinskal i en skål. Blanda försiktigt ner det flytande, lätt uppvärmda kokosfettet. Tillsätt den smälta chokladen och blanda. Vispa grädden lätt så att den blir tjockflytande, inte för hårt. Vänd ner grädden och rör om försiktigt. Lägg upp i portionsformar eller i en stor skål. Ställ kallt i kylen minst en timme före servering. Ta fram 15 minuter innan servering och garnera med björnbär och en klick vispad grädde.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Apelsin 6-pack Valancia Klass1