Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Smulpaj | ||
300 g | Hallon Frysta | |
100 g | Smör | |
2 dl | Havregryn | |
1 tbsp | Potatismjöl | |
2 dl | Vetemjöl | |
1,5 dl | Strösocker | |
Vaniljsås | ||
2 pc. | Ägg | |
4 dl | Flytande Creme Fraiche | |
4 tbsp | Strösocker | |
1 pc. | Vaniljstång |
Sätt ugnen på 225°. Lägg smör, socker, mjöl och havregryn i en mixer och mixa ihop till en smulig deg. Lägg bär i en pajform. Strö över potatismjöl och eventuellt lite socker. Smula över degen. Grädda pajen mitt i ugnen i ca 25 minuter. Skär en skåra i vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa äggulor, socker och vaniljfrön vitt och poröst. Vispa i crème fraiche. Servera pajen tillsammans med vaniljsås.
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens
1 Flytande Creme Fraiche 17% Skånemejerier