Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Hallonlager | ||
1 dl | Vispgrädde | |
250 g | Hallon Frysta | |
Puckokräm | ||
3 dl | Färdig chokladdryck | |
1 tbsp | Smör | |
2 tbsp | Strösocker | |
2 tbsp | Potatismjöl | |
Tårtbotten | ||
2 dl | Strösocker | |
2 dl | Potatismjöl | |
1 tbsp | Kakao | |
4 pc. | Ägg | |
1 tsp | Bakpulver | |
Topping | ||
3 dl | Vispgrädde | |
0,25 pc. | Mynta - färsk | |
200 g | Chokladkaka Ljus | |
25 g | Hallon Färska |
Tårtbotten: Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker med elvisp i ca 5 minuter.
Sikta ner potatismjöl, kakao och bakpulver. Vispa till en jämn luftig smet.
Häll i en springform klädd med bakplåtspapper. Baka i 175 grader över undervärme i 35 minuter.
Puckokräm: Rör ihop, låt koka upp under omrörning och ta direkt av från värmen. Låt svalna helt.
Montering: Låt tårtbotten svalna och dela sen i tre delar.
Lägg puckokräm på ett lager.
På nästa lägg halvfrysta hallon och vispad grädde.
Klä tårtan i vispgrädde, dekorera med choklad, hallon och mynta.
Photo:
Lina Eidenberg Adamo
1 Potatismjöl 500g Lyckeby Kockens