Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Salt | |
4 dl | Riven Ost | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
1 dl | Persilja - färsk | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
8 pc. | Portabellosvamp | |
4 tbsp | Olivolja |
Portabelloburgare: Salta insidan av svamparna och låt stå i 15 minuter. Olja utsidan.
Finhacka vitlöken och lägg den i 4 av svamparna. Lägg på rejält med ost på vitlöken. Lägg på de andra svamparna så du har 4 maffiga ostfyllda svampar.
Grilla på direkt värme 5–8 minuter på varje sida. Flytta till indirekt värme och lägg på locket och låt stå 5 minuter.
Grilla bröden lätt. Lägg burgaren i brödet och strö över finhackad persilja. Servera!
Receptet kommer från boken "Grilla hur lätt som helst" som är skriven av Jessica Frej och ges ut av Harper Life.
Photo:
Lina Eidenberg Adamo
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt