Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Flingsalt | |
2 dl | Matvete | |
130 g | Morötter | |
70 g | Färsk bladspenat | |
0,5 dl | Färsk timjan | |
200 g | Räkor | |
50 g | Rödbetor Färsk | |
1 pc. | Avokado | |
1 pc. | Citron |
Koka mathavren enligt anvisning på förpackningen. Skala och grovriv morötter och rödbetor. Skär avokadon i små tärningar och häll över citronsaften. Blanda hälften av spenaten, de rivna rotfrukterna och avokadotärningarna i den kokta mathavren. Smaksätt med salt och peppar.
Varva salladen med resten av spenaten och räkorna på ett stort fat eller blanda alla ingredienser i en salladsskål. Klipp ev över lite timjan.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1