Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Päronsallad | ||
70 g | Salladsmix | |
1 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
3 pc. | Päron Anjou | |
1,5 dl | Valnötter | |
60 g | Ädelost | |
Vinägrett | ||
1 tbsp | Dijonsenap | |
1 tbsp | Farinsocker | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
3 tbsp | Valnötsolja | |
1 krm | Svartpeppar |
Värm ugnen till 225 grader.
Skala och dela päronen i halvor och kärna ur. Stryk citronsaft runt om så att de inte mörknar.
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper.
Hacka valnötterna grovt. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Vispa ihop dressingen och ringla över päronen. Gratinera i cirka 20-25 minuter. Ta ut och låt svalna i 15 minuter.
Lägg upp sallad på tallrikar och placera päronen på dessa. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd.
Näringsvärde: Kcal: 348, Protein: 7 g, Fett: 25 g, Kolhydrater: 22 g
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria