Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
400 g | Vaniljyoghurt | |
40 g | Pistagenötter Skalade | |
200 g | Hallon | |
3 pc. | Filodeg | |
6 tsp | Honung Flytande |
Värm ugnen till 180°. Lägg 1 filodegsark på en smord plåt, ringla över 1 rågad tesked honung från hög höjd, lägg nästa filodegsark ovanpå och gör likadant. Lägg på det sista filodegsarket och ringla över lite olivolja. Strö över pistaschnötterna och grädda i 10 minuter eller tills allt är gyllenbrunt.
Mosa under tiden hälften av hallonen med en gaffel och rippla dem i yoghurten. Fördela yoghurten på fyra tallrikar. Skaka av pistaschnötterna på en skärbräda och krossa dem lätt. Bryt den frasiga filodegen i flagor och lägg dem fint ovanpå yoghurten. Strö över krossade nötter och resten av hallonen och ringla över resterande honung från hög höjd.
Photo:
David Loftus
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel