Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tsp | Vitlök Torkad i Burk | |
0,5 krm | Kanel | |
0,5 krm | Nejlikor Malda | |
0,5 tsp | Ingefära Malen | |
0,5 tsp | Paprikakrydda | |
4 pc. | Ägg | |
1 tsp | Torkad gurkmeja | |
3 dl | Långkornigt Ris | |
2 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
700 g | Blomkål | |
1 krm | Spiskummin | |
2 tbsp | Matolja | |
2,5 tsp | Koriander - torkad | |
1 tsp | Salt | |
0,5 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Kardemumma Mald |
Bryt blomkålen i buketter. Blanda alla kryddorna med salt och citronsaft till en smet. Hetta upp oljan och fräs smeten ett par minuter. Tillsätt 3 msk vatten för 4 portioner. Lägg i blomkålen och låt koka på svag värme under lock ca 10 min. Servera med ris och hackat ägg.
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Kardemumma Malen 28g Santa Maria