Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2,5 dl | Långkornigt Ris | |
35 g | Kryddmix Tikka Masala | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
8 g | Kryddmix Raita | |
400 g | Kycklingfile | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 dl | Vatten | |
350 g | Mango Chutney | |
1 tbsp | Matolja | |
260 g | Naanbröd |
Blanda Tikka kryddmix, olivolja och vatten till en Tikkasås, låt stå 10 minuter. Stek kycklingen i matolja tills den är genomstekt. Häll på Tikkasåsen och låt sjuda i 2 minuter. Garnera gärna maten med lite färsk Koriander.
Servera med Santa Maria India Raita, Pineapple Mango Chutney, Naan bröd och ris.
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria