Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gratinerade tomater | ||
1 krm | Svartpeppar | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
2 tbsp | Persillade | |
50 g | Getost, Chevre | |
Raita | ||
1 pc. | Kryddmix Raita | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Gurka | |
1 pc. | Mynta - färsk | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Lammstek | ||
1 pc. | Vitlöksmarinad | |
1 tbsp | Grillkrydda Vitlök | |
500 g | Lammstek | |
1 pc. | Persilja - färsk |
Grilla lammsteken/stekarna i ugn. Servera med gratinerade tomathalvor, klyftpotatis, raita och grönsallad. Dekorera rikligt med hackad persilja.
Gratinerade tomater: lägg tomathalvorna i en ugnsfast form. Strö lite persillade och olivoljan på. Bryt chévren i mindre bitar och fördela på tomathalvorna. Toppa med lite mer persillade och svartpeppar. Gratinera i ugn på 225 grader i 5 minuter eller tills osten fått färg.
Raita: riv gurkan, strö på lite salt och låt stå. Blanda yoghurten med Raita kryddmix. Pressa av vätskan från gurkan. Blanda ner gurkan i yoghurten tillsammans med skuren mynta.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Grillkrydda Vitlök & Örter Santa Maria