Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
70 g | Ruccolasallat | |
3 tbsp | Olivolja | |
75 g | Rödvinsmarinad | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 tbsp | Balsamvinäger | |
2 krm | Flingsalt | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
600 g | Lammstek | |
2 tbsp | Glaze Chili | |
1 krm | Svartpeppar | |
400 g | Borlottibönor |
Marinera lammsteken i ca 2 timmar. Grilla på svag värme i 45-60 minuter. Skölj bönorna i kallt vatten. Blanda glaze, balsamvinäger och olja till en vinägrett. Blanda ingredienserna till bönsalladen i en stor skål och smaka av med salt och peppar.
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria