Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Grötris | |
230 g | Garlic Salsa | |
50 g | Sötmandel Naturell | |
4 dl | Vatten | |
2 tsp | Salt | |
150 g | Sweet Chili | |
2 tbsp | Matolja | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Ägg | |
2 clove | Vitlök | |
0,5 dl | Riven Gratängost | |
2 dl | Solrosolja | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
0,5 dl | Ströbröd |
Hacka löken och vitlöken i små bitar. Fräs ris, vitlök, lök och gurkmeja i olja. Häll på salsa, vatten och grönsaksbuljong. Låt stå på svag värme i 20 minuter. Låt riset svalna något och blanda det med ägg, ost, mandel och salt. Rulla risbollarna och panera i ströbröd. Fritera risbollarna guldbruna och frasiga i solrosolja. Risbollarna kan även stekas i en vanlig stekpanna. Risbollarna är goda att servera till lax, du kan också göra mindre bollar och servera som aptitretare och doppa i Sweet Hot Chili Sauce.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt