Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3,5 dl | Långkornigt Ris | |
400 g | Banan | |
400 g | Krossade Tomater | |
400 g | Lammfärs | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
3 dl | Köttbuljong | |
1 tsp | Senapsfrö | |
2 clove | Vitlök | |
1,5 tsp | Cayennepeppar | |
0,5 tbsp | Strösocker | |
3 pc. | Lagerblad | |
1 tsp | Spiskummin | |
0,5 tsp | Salt | |
2 tbsp | Matolja | |
1,5 tbsp | Vetemjöl | |
4 tbsp | Mango Chutney | |
1 tbsp | Garam Masala | |
1 tbsp | Tandoorikrydda |
Blanda vitlök, garam masala, spiskummin i färsen och forma till 20 köttbullar. Fräs bananer, senapsfrö, chili, lagerblad och Tandoori Krydda i matolja någon minut. Strö över vetemjöl under omrörning. Tillsätt köttbuljong, krossade tomater och matlagningsyoghurt. Låt koka ihop. Smaksätt med salt och socker. Lägg i köttbullarna och låt puttra på låg värme i 5-7 minuter. Servera med ris och mango chutney.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt